Over Ons

image

Leer Ons Kennen

Health Company Istanbul is een haartransplantatie kliniek die in 2015 is opgericht in Istanbul ( Turkije ). Sinds 2018 zitten we ook in Veghel ( Nederland ) gevestigd. Health Company Istanbul staat ook bekend om zijn persoonlijke aandacht, zijn streven naar het optimale en eerlijkheid. Zo geven wij geen valse beloftes en komen na wat we beloofd hebben.

Health Company Istanbul gaat net een stapje verder om het nog aangenamer te maken voor zijn patiënten. Met de voorconsult in Nederland geven wij de patenten al informatie over hun ingreep, status van hun haren middels een haaranalyse en bereiden hun voor op de ingreep die ze in Istanbul gaan uitvoeren. Hierdoor halen we alle vraagtekens weg terwijl ze nog in Nederland zijn en komen ze niet voor verrassingen te staan in Turkije. Ook krijgen ze volledig Nederlands begeleiding in Turkije waardoor de patenten alles in hun eigen taal krijgen uitgelegd.

Wij gaan door waar andere klinieken stoppen. Na de ingreep keert de patiënt terug naar Nederland. Wij vragen ze dan om op de 3e maand, 6e maand, 9e maand en de 12e maand om op controle te komen zodat wij het proces zelf in de gaten kunnen houden. Ook kunnen de patenten op de kliniek in Veghel gebruik maken van de HCT Behandeling voor een extra boost voor hun haren.

Health Company Istanbul houdt de ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie regelmatig in de gaten om mee te gaan voor de optimale resultaat. Het professionele team is al vanaf het begin onveranderd. Onze specialisten zijn allemaal volledig gecertificeerd en ontwikkelen zich mee in de nieuwste technieken op het gebied van haartransplantatie.

Health Company Istanbul helpt u ook met uw begeleiding in overige esthetische ingrepen in Turkije. Wij hebben samenwerkingen met de meeste succesvolle, betrouwbare, hygiënische klinieken waar u terecht kunt voor overige esthetische ingrepen zoals plastic surgery,  bariatric surgery, cosmetic dentistry. Vraag onze specialisten voor meer informatie.