Proces Haartransplantatie

Proces Van Een Haartransplantatie

Het proces van een haartransplantatie bij Health Company Istanbul begint in Nederland. U kunt langskomen voor een gratis consult of we spreken een telefonisch consult af. Hier wordt er op een deskundig manier gekeken naar uw haar tijdens de analyse. Hier bepalen we of u geschikt bent voor een haartransplantatie en geven een indicatie van de aantal grafts wat we ongeveer nodig gaan hebben.

Haartransplantatie is bij ieder persoon anders. Daarom gaan wij er zo zorgvuldig mee om en geven iedereen de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben. Het bepalen van de haarlijn, verdeling van de grafts en de nazorgbehandelingen worden duidelijk uitgelegd.

Als u gearriveerd bent in Istanbul wordt u met ons eigen VIP Transfer naar uw hotel gereden. Ook in Turkije blijven wij u in het Nederlands begeleiden.

Voordat wij beginnen wordt uw bloed gecontroleerd op HIV/Hepatitis. Nadat de uitslagen binnen zijn beginnen we met het proces. U wordt lokaal verdoofd. Om dit proces pijnloos te laten verlopen gebruiken wij de naaldloos voorverdoving. Nadat het gebied 70% is voor verdoofd, gebruiken we de injecties om het gebied geheel te verdoven.

 

Fase1:

Uit het donorgebied ( haarkrans ) worden een voor een de haarzakjes eruit gehaald middels een boortje. De haarzakjes worden op een speciaal waterbedje gelegd en deze bewaren wij op 4 graden om de vruchtbaarheid van de haarzakjes zo goed mogelijk te houden.

Fase 2:                        

Het gebied waar de nieuwe haartjes gaan komen ( ontvangstgebied ) wordt met de Saffier methode klaargemaakt. Saffier is gemaakt van een speciaal diamant wat vlijmscherp is. Hierdoor kunnen de haarzakjes nog dichter op elkaar geïmplanteerd worden waardoor we nog natuurlijkere resultaten kunnen behalen. Ook is de genezing sneller omdat er minder bloeding ontstaat door de Saffier.

Fase3:

De haarzakjes die eruit zijn gehaald worden een voor een geïmplanteerd op het gebied waar de kanalen zijn geopend ( ontvangstgebied ).

Nadat u klaar bent met de haartransplantatie krijgt u uw verzorgingspakket mee. Deze zult u nodig hebben om de eerste periode het proces goed te laten verlopen. De eerste 14 dagen krijgen we de korst periode. Met de shampoo en lotion die u kunt vinden in uw verzorgingspakket moet u dagelijks het geïmplanteerd gebied wassen volgens de voorschriften en uitleg die wij u geven.

image
image
 • Waar moet men opletten voor een haartransplantatie
  • Geen alcoholgebruik voor de operatie.
  • Probeer zo min mogelijk producten met cafeïne te nuttigen voor de operatie.
  • Goed ontbijten voordat u aan de operatie begint.
  • Trek kleding aan die je gemakkelijk aan en uit kan trekken na je operatie. Denk hierbij aan een vest, overhemd. Probeer zo min mogelijk handelingen boven het hoofd uit te voeren tijdens het aan en uitkleden.
 • Waar moet men opletten na een haartransplantatie
  • Volg de instructies zorgvuldig op. Neem uw medicijnen strikt zoals voorgeschreven. Het niet innemen van de medicatie kan infecties veroorzaken. Ook de speciale shampoo en lotions dient u voor 15 dagen 1 keer per dag te gebruiken.
  • Om opzwelling van het voorhoofd te voorkomen, wordt er geadviseerd om eerste 3 dagen na de operatie af en toe gebruik te maken van een ijszak om tegen het voorhoofd en ogen te houden. Zwellingen zijn niet schadelijk, maar wel vervelend.
  • De eerste 4 weken niet sporten. Indien u een sport beoefent, vraag dan de arts wanneer u deze sport weer kunt beoefenen.
  • Vermijd de eerste 7 dagen stoffige plekken. Houd uw bed extra schoon.`
  • Roken is niet goed voor een gezond haargroei. Als u rookt, zorg ervoor dat u de eerste drie dagen na uw operatie absoluut niet rookt.
  • Na uw operatie is het belangrijk dat u de eerste 15 dagen uw haren insmeert met de lotion die wij u meegeven, en wast met de shampoo die wij u meegeven.
  • De eerste 2 maanden geen tondeuse gebruiken voor uw donorgebied. Alleen behandelen met schaar.
  • De eerste 7 maanden geen tondeuse gebruiken voor uw getransplanteerd gebied. Alleen behandelen met schaar.

Mocht je nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden? Ons team staat altijd voor jullie klaar om jullie de juiste begeleiding te geven over de haartransplantatie of het proces erna.