logo
Zeg Hallo+31 6 29 60 63 92
Gratis adviesgesprek

Uw haartransplantatie specialist in Nederland

cover

HCI Clinics is de ideale plek voor al uw cosmetische behandelingen en ook voor het bereiken van uw droom om weer een volle bos haar te hebben, met ons hoog klanttevredenheid, hoog slagingspercentage, natuurlijke resultaten en persoonlijke aandacht gedurende het hele traject.

Ervaringen bij HCI Clinics

line
A

Anthony Andreas

2024-02-16

Er zijn heel veel haarklinieken waar je terecht kan. Voor mij was het de tweede haartransplantatie. De eerste keer bij een andere aanbieder en de tweede keer bij HCI Clinics....

S

Samed Tumer

2024-02-05

Een haartransplantatie is een grote stap. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik ben blij dat ik voor HCI Clinics heb gekozen. Ik ben erg tevr...

R

Ruud Van Oijen

2023-12-18

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik ben blij dat ik voor HCI Clinics heb gekozen. Ik ben erg tevreden met het resultaat....

A

Aridhi Mohammed

2024-02-01

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik ben blij dat ik voor HCI Clinics heb gekozen. Ik ben erg tevreden met het resultaat....

Alles zien
bg pattern

Waarom HCI Clinics?

line
clinic photo

Als bedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in cosmetische behandelingen en haartransplantatie. Onze toewijding aan perfectie wordt gevoed door onze roots in Istanbul, waar vakbekwaamheid en expertise in esthetische procedures hoog in het vaandel staan.

Met trots kunnen we zeggen dat we tot de top behoren als het gaat om het leveren van hoogwaardige cosmetische behandelingen en haartransplantaties. Onze reputatie is gebouwd op jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en een onwrikbare toewijding aan het bereiken van de beste resultaten voor onze cliënten.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze technische vaardigheid, maar ook onze zorgzame benadering. We begrijpen dat elke persoon unieke behoeften en wensen heeft, en daarom streven we ernaar om een persoonlijke ervaring te bieden die afgestemd is op de individuele kenmerken en doelen van elke cliënt.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en technieken, gecombineerd met het vakmanschap dat we hebben geërfd uit Istanbul, kunnen we resultaten leveren die natuurlijk, duurzaam en levensecht zijn.

Of het nu gaat om het herstellen van haarverlies, het verjongen van de huid of het verbeteren van de algehele esthetiek, bij ons bent u in goede handen. Ons doel is niet alleen om uw uiterlijk te veranderen, maar ook om uw zelfvertrouwen en welzijn te vergroten, zodat u vol vertrouwen in het leven kunt staan.

Kies voor het beste, kies voor ons. Ontdek de magie van cosmetische behandelingen en haartransplantaties, gebracht met de vakbekwaamheid en zorg die alleen wij kunnen bieden.

Alles zien

Gratis consult en persoonlijk advies

line
free consultant

Als je overweegt om een haartransplantatie te ondergaan, kan het handig zijn om eerst advies in te winnen bij een specialist. Bij HCI Clinics bieden wij gratis consultaties aan, waarbij je al je vragen kan stellen en advies kan krijgen over de mogelijkheden van een haartransplantatie.

Tijdens het consult zal de specialist jouw haar en hoofdhuid bekijken, en een persoonlijk behandelplan opstellen op basis van jouw wensen en verwachtingen. Ook zal er uitgelegd worden hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat de mogelijke risico's en bijwerkingen zijn, en wat je kan verwachten tijdens het herstelproces.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis consult. HCI Clinics staat klaar om jou te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw haartransplantatie.

De haartransplantatie proces in Nederland en in Istanbul

line
side head
istanbul
netherlands

Wist u dat u zelf kunt kiezen waar u uw haartransplantatie wilt laten uitvoeren? Of u er nu voor kiest om uw haartransplantatie in Istanbul te laten uitvoeren, of u het proces in Nederland wilt volgen, HCI Clinics helpt u in beide gevallen.

Istanbul is al jaren de hotspot als het gaat op het gebied van cosmetische ingrepen. Al 8 jaar heeft HCI Clinics zijn haartransplantatie ingrepen in Istanbul uitgevoerd. Na heel veel vraag waarom wij ook niet in Nederland onze haartransplantatie uitvoeren, hebben wij de knoop doorgehakt en onze nieuwe kliniek in Utrecht geopend. Vanaf nu kunt u ook uw haartransplantatie in Nederland laten uitvoeren. Kwaliteit op het hoogst niveau maar wel dicht bij huis.

Alles zien
hair dots
aftercare

Nazorg met de HCT behandeling

line

HCI Clinics gaat door waar andere klinieken stoppen. HCI Clinics blijft de gehele haartransplantatie proces persoonlijk volgen tot de 12e maand. Wij vinden het enorm belangrijk dat de haartransplantatie proces goed verloopt. Het is enorm belangrijk dat de haarzakjes ( grafts ) de juiste voeding krijgen om nog natuurlijker uit te komen.

Met de eigen ontworpen HCT behandeling (High Circulation Treatment) geven wij de haarzakjes (grafts) voeding wat ervoor zorgt dat slapende haarzakjes gewekt wordt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor uw haarzakjes (grafts) een extra boost krijgen voor een nog beter resultaat.

Alles zien

Altijd een extra boost met dagelijks vitamine gebruik na haartransplantatie

line

Na een haartransplantatie is het belangrijk om voldoende vitamines binnen te krijgen om het herstel van de getransplanteerde haarzakjes te bevorderen. Vitamines spelen een essentiële rol bij de groei en gezondheid van de haren.

Zorg er dus voor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt via je voeding of eventueel door supplementen te gebruiken, om het herstelproces na je haartransplantatie te versnellen en de groei van je nieuwe haartjes te stimuleren. Vraag de artsen bij HCI Clinics voor meer informatie over de vitamine en supplementen.

Alles zien
extra boost
cosmetic

Ook uw specialist in injectables

line

U kunt altijd bij HCI Clinics terecht voor injectables. Onze jarenlang ervaren specialisten hebben de kennis en expertise om op veilige en effectieve manier fillers en botox toe te dienen. Wat hier ook erg belangrijk is, natuurlijk de esthetische perspectief! Met de 95% tevredenheid van ons patiënten hebben wij het volste vertrouwen in onszelf.

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid en tevredenheid van onze patiënten en zorgen er daarom voor dat al onze behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren specialisten.

Alles zien
hair dots

Team

line

Irem Albayrak

Directie / Hoofd Hair Technician

Maya

Hair Technician

Dr. O. Yilmaz

Arts

Gul

Adviseur / Relatiebeheerder

Hilal

Hair Technician

Alles zien